fbpx

De mooiste dag van je leven vraagt om de mooiste tent van de dag. Of je nu gaat trouwen op locatie of een bijzondere plek zoekt voor een knallende receptie, wij denken graag met je mee over een spetterende en romantische invulling van je trouwerij. Trouwen in een zee van licht? Feesten onder de sterren dankzij een transparant dak? Ontdek de mogelijkheden.

aanvraag doen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Inspiratie en mogelijkheden

Er komt heel wat kijken bij het plannen van je bruiloft. Naast het belangrijkste moment van de dag, dé ceremonie, is er nog veel meer om aan te denken. Zoals het plannen van je trouwreceptie, het diner en het huwelijksfeest.

De receptie vindt meestal plaats nadat jullie elkaar het jawoord hebben gegeven. Tijdens de huwelijksreceptie hebben de gasten de mogelijkheid om jullie te feliciteren en is dit een uitstekend moment om de taart gezamenlijk aan te snijden. Denk je erover na om je receptie buiten te laten plaats vinden, maar wil je er zeker van zijn dat deze niet in het water valt door het onverwachte weer in Nederland. Bekijk dan onze mogelijkheden. Zo creëer je met onze stretchtent een unieke sfeer en behouden al jouw gasten altijd droge voeten. Zo kan iedereen genieten van de bruilofttaart en jullie van de mooiste dag van je leven.

Het diner kun je uiteraard binnen bij veel locaties laten plaats vinden, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om gezamenlijk te genieten van de zonsondergang en te kiezen voor een diner in één van onze transparante tenten. Het mooiste moment van de dag om de romantiek op te laten bloeien. Na de zonsondergang kun je samen met je gasten genieten van een prachtige sterrenhemel dankzij het transparante dak.

Aansluitend kan het huwelijksfeest ook in één van onze overkappingen of tenten losbarsten, uiteraard met dansvloer, aankleding en verlichting. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes perfect is geregeld. Wat jouw wensen hier ook in zijn, wij creëren de sfeer die bij jou past.

Trouwlocatie

Het vaststellen van jullie trouwlocatie is wel één van de moeilijkste taken vooraf. De ene bruid droomt als kind er al van om als een prinses in een kasteel te trouwen terwijl de andere liever het jawoord geeft midden in het bos. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor andere unieke locaties, zoals bij een klooster, molen, op het strand, een industriële locatie of juist op de boerderij. De keuzes zijn eindeloos. Met onze overkappingen dragen wij jaarlijks bij aan het succes van tientallen bruiloften op de meest uiteenlopende locaties.

Afgelopen trouwseizoen werkte wij veel samen met de prachtige historische plek Ruïne van Brederode en Landgoed Waterland.