fbpx

Heb je naast je (bouw)technische studie tijd voor een toffe bijbaan of zoek je een stage als 3D tekenaar? Wij zoeken een enthousiaste collega die onze verhuurprojecten kan visualiseren.

Wie zoeken wij?
Jij hebt ervaring met het maken van technische tekeningen in 3D software en bent in staat om de wensen van onze klanten te visualiseren. Je bent creatief, secuur en stressbestendig. Jij hebt het eindresultaat al voor ogen en brengt met jouw ontwerp onze projecten tot leven. Strakke deadlines schrikken jou niet af. Je hebt (bijna) een MBO- of HBO-opleiding afgerond. Je bent leergierig en we kunnen rekenen op jouw flexibele inzet.

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een zelfstandige en verantwoordelijke baan in een jong en gezellig team. Je wordt verantwoordelijk voor het intekenen van ons assortiment aan tenten. In afstemming met ons team en de klant, bedenk en ontwerp je creatieve maatwerkoplossingen. Als dé 3D tekenaar van ons team verzorg jij alle ontwerpen voor onze opdrachtgevers. Ook maak je plattegronden voor het indienen van vergunningsaanvragen. We bieden je een contract voor variabele uren.

Over Tentsupply
Tentsupply is dé partner voor het huren van tenten voor elke gelegenheid. Wij richten ons op het realiseren van stijlvolle overkappingen. Binnen ons gemotiveerde team zijn we allemaal anders, maar hebben we één gemeenschappelijk doel: stijlvolle tijdelijke ruimtes creëren voor een onvergetelijke ervaring. In alles wat wij doen staat onze hoge kwaliteit centraal.

Interesse?
Ben jij de enthousiaste collega die we zoeken en heb je zin in een uitdaging? Reageer dan snel en mail je motivatie en CV naar info@tentsupply.nl.