fbpx

Heb je naast je studie tijd voor een bijbaan, heb je een tussenjaar of ben je gewoon tijdelijk op zoek naar een toffe baan? Bouw deze zomer nog mee aan het succes van de vetste evenementen en festivals. Wij hebben voor jou een uitdagende en verantwoordelijke baan als tentenbouwer. 

Wie zoeken wij?
Jij werkt graag in de buitenlucht en smelt niet van een spatje regen. Je weet van aanpakken en hebt technisch inzicht. Je kunt je vinden in onze kernwaarden punctueel, secuur, betrouwbaar en flexibel. Lange dagen en werken op variërende tijdstippen zijn voor jou geen probleem. Ben je niet vies van hard werken en wil je deel uit maken van een jong, maar professioneel team? Dan kan je snel beginnen!

Wat bieden wij?
Jouw job bestaat onder andere uit de op- en afbouw van tenten op verschillende locaties met name in de regio Noord-Holland. Geen dag is hetzelfde. Samen met je collega’s ga je op pad en ben je verantwoordelijk voor het transport, monteren en demonteren van tenten voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. We bieden je een tijdelijk contract voor variabele uren.

Over Tentsupply
Tentsupply is dé partner voor het huren van tenten voor elke gelegenheid. Wij richten ons op het realiseren van stijlvolle overkappingen. Binnen ons gemotiveerde team zijn we allemaal anders, maar hebben we één gemeenschappelijk doel: stijlvolle tijdelijke ruimtes creëren voor een onvergetelijke ervaring. In alles wat wij doen staat onze hoge kwaliteit centraal.

Interesse?
Werk jij graag in teamverband en heb je zin in deze uitdaging? Reageer dan snel en mail je motivatie en CV naar info@tentsupply.nl.