fbpx

All you need is love kerstspecial 2018

Voor veel mensen zijn de feestdagen niet compleet zonder de ‘All you need is love kerstspecial’, dé traditie op kerstavond. Als trotse partner van EndemolShine Nederland plaatsten wij voor de opnames onze stretchtent.

Forbes Under 30 Summit Europe @ The Student Hotel Amsterdam

Het multimediale platform Forbes brengt jaarlijks een lijst uit met de 30 meest kansrijke talenten onder de 30 jaar binnen tien categorieën. Met de Summit bracht Forbes deze talenten samen.

20ste jubileum editie Dorpsfeest Spaarndam

Ieder jaar kijken de Spaarndammers weer uit naar het Dorpsfeest. Dit jaar wel een hele speciale editie, namelijk de 20ste jubileum editie van Stichting Dorpsfeest Spaarndam. Op woensdag 12 september werd de aftrap gegeven van het vijf dagen durende zomerfeest.

2Generations ten top aan de Veerplas

2Generations staat bekend als hét muziekfestival voor jong en oud. Na de geslaagde ’Beach edition’ eerder deze zomer, streek 2Generations op zaterdag 1 september neer in het recreatiegebied aan de Veerplas in Haarlem.

Bubbels & Bites Bloemendaal

Het laatste weekend van augustus 2018 stond op de Donkerlaan in Bloemendaal in het teken van Bubbels & Bites. Bezoekers konden proeven van culinaire gerechten en bijzondere wijnen.

Haarlem Jazz & More

De Haarlemse binnenstad was van 15 tot en met 18 augustus voor de 38e keer hét toneel van het muziekfestival Haarlem Jazz & More.

McDonald's Benefiet Golftoernooi

Wat een geweldige dag was het op 22 juni bij de Goyer Golf & Country Club in Eemnes. Het McDonald’s benefiet golftoernooi heeft maar liefst €200.000 opgebracht!

Tafelen tussen de Tulpen

Tafelen tussen de Tulpen – Het fleurigste culinaire evenement van Haarlemmermeer.

Nieuw logo en website

In januari 2014 gingen we van start met de ‘verhuur van feesttenten en toebehoren’ onder de naam Evenetenten. Wat begon als hobby-onderneming, is de uitgegroeid tot een vertrouwde tenten-partner voor de evenementenbranche.