fbpx

Ieder jaar kijken de Spaarndammers weer uit naar het Dorpsfeest. Dit jaar wel een hele speciale editie, namelijk de 20ste jubileum editie van Stichting Dorpsfeest Spaarndam. Op woensdag 12 september werd de aftrap gegeven van het vijf dagen durende zomerfeest. Als gevestigd bedrijf in Spaarndam is Tentsupply dan ook betrokken bij de organisatie en leverde wij een gewenste creatieve maatwerkoplossing. Zo dachten wij mee over de opstelling en aankleding van het event om er weer een succesvolle editie van te maken.

Er werden verschillende activiteiten georganiseerd zoals de quiznight, het voetbaltoernooi, de bekende polderloop en in onze aluhal gingen de Spaarndammers flink uit hun dak tijdens de SLAMM feestavond en Prutparty. Ter ere van het jubileum stonden onder onze stretchtent restaurant De Kolk, De Zoete Inval en De Toerist gezamenlijk ‘bites & wine’ te serveren. De mooie nazomer, de geweldige sfeer en onze tenten droegen bij aan het geslaagde zomerfeest.

Deel via Social Media

ANDER NIEUWS

2Generations ten top aan de Veerplas

2Generations staat bekend als hét muziekfestival voor jong en oud. Na de geslaagde ’Beach edition’ eerder deze zomer, streek 2Generations op zaterdag 1 september neer in het recreatiegebied aan de Veerplas in Haarlem.

Forbes Under 30 Summit Europe @ The Student Hotel Amsterdam

Het multimediale platform Forbes brengt jaarlijks een lijst uit met de 30 meest kansrijke talenten onder de 30 jaar binnen tien categorieën. Met de Summit bracht Forbes deze talenten samen.