fbpx

2Generations staat bekend als hét muziekfestival voor jong en oud. Na de geslaagde ’Beach edition’ eerder deze zomer, streek 2Generations op zaterdag 1 september neer in het recreatiegebied aan de Veerplas in Haarlem. Pete Philly liet zijn nieuwe sound horen en ook Nederlands bekendste remixer Ben Liebrand stond op het podium. Het denkbeeldige dak ging er af tijdens het openluchtconcert, bij het knallende optreden van de Edwin Evers band. Niet alleen bezoekers uit Haarlem maar ook daar buiten genoten van het muziekfestival op deze nazomerdag. Tentsupply verzorgde meerdere pagodetenten voor onder andere de VIP area, techniek, foodstand en garderobe. Daarnaast sierden 3 stijlvolle stretchtenten het terrein. Onze tenten droegen bij aan een prachtig decor voor deze eerste editie van 2Generations aan de Veerplas.

Deel via Social Media

ANDER NIEUWS

Bubbels & Bites Bloemendaal

Het laatste weekend van augustus 2018 stond op de Donkerlaan in Bloemendaal in het teken van Bubbels & Bites. Bezoekers konden proeven van culinaire gerechten en bijzondere wijnen.

20ste jubileum editie Dorpsfeest Spaarndam

Ieder jaar kijken de Spaarndammers weer uit naar het Dorpsfeest. Dit jaar wel een hele speciale editie, namelijk de 20ste jubileum editie van Stichting Dorpsfeest Spaarndam. Op woensdag 12 september werd de aftrap gegeven van het vijf dagen durende zomerfeest.