fbpx

Het laatste weekend van augustus 2018 stond op de Donkerlaan in Bloemendaal in het teken van Bubbels & Bites. Bezoekers konden proeven van culinaire gerechten en bijzondere wijnen. Restaurants en bedrijven uit de regio waaronder Restaurant Bartje, Nieuw Vreeburg, Groot Traiteurslager en Fromagerie L’Amuse presenteerden prachtige gerechten en ambachtelijke producten, vaak duurzaam en uit eigen productie. Ondanks een schitterende zomer met tropische temperaturen, viel het weer tijdens Bubbels & Bites tegen. Maar warm en gezellig was het des te meer. Tijdens de regenbuien verscholen de bezoekers zich onder de tenten van Tentsupply. “Het is fantastisch dat ondanks het tegenvallende weer, onze gasten nog steeds konden genieten van Bubbels & Bites”, aldus Henny Leeflang, organisator van het event.

Deel via Social Media

ANDER NIEUWS

Haarlem Jazz & More

De Haarlemse binnenstad was van 15 tot en met 18 augustus voor de 38e keer hét toneel van het muziekfestival Haarlem Jazz & More.

2Generations ten top aan de Veerplas

2Generations staat bekend als hét muziekfestival voor jong en oud. Na de geslaagde ’Beach edition’ eerder deze zomer, streek 2Generations op zaterdag 1 september neer in het recreatiegebied aan de Veerplas in Haarlem.