fbpx

De eerste Forbes Under 30 Summit Europe vond plaats in The Student Hotel.
Het multimediale platform Forbes brengt jaarlijks een lijst uit met de 30 meest kansrijke talenten onder de 30 jaar binnen tien categorieën. Met de Summit bracht Forbes deze talenten samen. Een driedaags programma met masterclasses, presentaties, één op één ontmoetingen met investeerders en mentoren, netwerkbijeenkomsten en culturele activiteiten.
Wij, als jonge ondernemers under 30, mochten in opdracht van Losberger De Boer Structures meerdere tenten en de aankleding verzorgen. Deze tenten zijn beide geplaatst op een uitdagende locatie: namelijk een Aluhal in de binnentuin van The Student Hotel en een Stretchtent over een bestaande balustrade van het buitenterras. Voor het plaatsen van deze accommodaties zijn alle tentmaterialen over het gebouw gehesen.

Deel via Social Media

ANDER NIEUWS

20ste jubileum editie Dorpsfeest Spaarndam

Ieder jaar kijken de Spaarndammers weer uit naar het Dorpsfeest. Dit jaar wel een hele speciale editie, namelijk de 20ste jubileum editie van Stichting Dorpsfeest Spaarndam. Op woensdag 12 september werd de aftrap gegeven van het vijf dagen durende zomerfeest.

All you need is love kerstspecial 2018

Voor veel mensen zijn de feestdagen niet compleet zonder de ‘All you need is love kerstspecial’, dé traditie op kerstavond. Als trotse partner van EndemolShine Nederland plaatsten wij voor de opnames onze stretchtent.