fbpx

De Haarlemse binnenstad was van 15 tot en met 18 augustus voor de 38e keer hét toneel van het muziekfestival Haarlem Jazz & More. Het festival vond plaats op drie verschillende openluchtlocaties verspreid door de stad. Het vijfdaagse programma bestond dit jaar uit optredens van onder meer de Haarlemse band Mealand, Gers Pardoel, Berget Lewis, Paul de Munnik en Nielson.

Tentsupply verzorgde dit jaar opnieuw de tenten voor dit bruisende Haarlemse festival. We bouwden een luxe overkapping op hoogte waarvandaan de bezoekers van het VIP-deck prachtig uitzicht hadden op het hoofdpodium op de Grote Markt. Bij onze pagodetenten konden de duizenden feestgangers terecht voor een drankje. Onze stijlvolle overkappingen droegen bij aan opnieuw een zeer geslaagde editie van één van de grootste jazzfestivals van Europa. “We zijn ontzettend blij met het resultaat” zegt ook Juri Beenen, medeorganisator van het Haarlem Jazz & More.

Deel via Social Media

ANDER NIEUWS

McDonald's Benefiet Golftoernooi

Wat een geweldige dag was het op 22 juni bij de Goyer Golf & Country Club in Eemnes. Het McDonald’s benefiet golftoernooi heeft maar liefst €200.000 opgebracht!

Bubbels & Bites Bloemendaal

Het laatste weekend van augustus 2018 stond op de Donkerlaan in Bloemendaal in het teken van Bubbels & Bites. Bezoekers konden proeven van culinaire gerechten en bijzondere wijnen.