fbpx

Voor de juiste aankleding van je evenement

Veilige en representatieve tenten zijn vaak de eerste stap voor een geslaagd evenement. Wij helpen je graag bij het kiezen van benodigde toebehoren. Hiervoor werken we samen met betrouwbare en gespecialiseerde partijen. Zo ben je altijd verzekerd van de beste service en kwaliteit, en kun je op ons vertrouwen voor de juiste informatie en het beste advies.

Stoffering en tapijt: representatief en stijlvol

Als je een tent huurt voor een luxe evenement of bijeenkomst, zijn een tapijtvloer en wand- en dak stoffering perfect om je tent mee af te werken. Tapijttegels kunnen worden geleverd in verschillende kleuren zoals antraciet, donkerblauw, lichtblauw, geel, grijs, groen, oranje en rood. De dak en zijwandstoffering kan worden geleverd in het wit en het zwart. Door het gebruik van deze stofferingen worden de constructie en vloerpanelen volledig bedekt. Zo krijgt je evenement een representatieve en stijlvolle uitstraling.

Hardhouten en steigerhouten vloeren: de perfecte afwerking

Luxe terrasvloeren zijn voorzien van bankirai terrastegels. En voor een sfeervolle terrasvloer is de populaire steigerhouten vloer perfect. Wij bieden beide vloeren. Het grote voordeel van de steigerhouten vloeren is dat je alleen de vloer huurt, ten opzichte van een vloer met losse afwerking. Daarom deze vloer een kostenbewuste oplossing met een sfeervol resultaat.

aanvraag doen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Techniek en meubilair

Voor een luxe diner, een informele borrel of een zakelijke presentatie hebben wij verschillende vaste partners voor meubels, lampen en technische apparatuur. Het is belangrijk dat een en ander op elkaar is afgestemd voor een prettig gebruik en een frisse uitstraling. Hoeveel meubilair heb je nodig? Welke verlichting is geschikt voor jouw evenement? Wij adviseren je graag!

Verwarming en airco: een aangenaam klimaat
In koude periodes kunnen wij de tent aangenaam verwarmen en in de zomer houden we een tent lekker koel. De temperatuur regel je heel eenvoudig met een thermostaat. Zo kun je het hele jaar door optimaal gebruik maken van onze tenten. Onze installaties worden geplaatst met voorzieningen voor een goede verspreiding van de koude of warme lucht. Ook hebben ze een veilig brandstofreservoir en 24-7 storingsservice.

Sanitair: onmisbaar op een geslaagd event

Beschikt je evenementenlocatie niet over voldoende sanitaire capaciteit? Dan kunnen wij perfecte, schone en hygiënische toilet- en douchewagens leveren. Deze mobiele voorzieningen zijn er in verschillende afmetingen en uitvoeringen.

Noodvoorzieningen: verplicht en verstandig
Veiligheid voorop! Wij denken met je mee als het gaan om de juiste voorzieningen op het gebied van veiligheid. Zo zijn onze tenten niet alleen uit brandvertragende materialen opgebouwd, wij leveren ook brandblussers,  noodverlichting en dubbele deuren voorzien van een pushbar aan de binnenkant.