fbpx

Binnen ons team zijn we allemaal anders, maar hebben we één gemeenschappelijk doel: stijlvolle tijdelijke ruimtes creëren voor een onvergetelijke ervaring. Daarvoor krijg je een vast contactpersoon van aanvraag tot na de oplevering, en een ervaren en gemotiveerd team die de (de-)montage op locatie komt verzorgen.

Ik verzorg samen met mijn team de op- en afbouw van verschillende tent- en vloersystemen. Ik ben graag op de werkvloer aanwezig en maak daar onze beloftes waar. Daardoor heb ik veel contact met onze opdrachtgevers. Daarnaast houd ik me bezig met het optimaliseren van de processen binnen onze organisatie.

Roel Nelis | Eigenaar Tentsupply

Dave is de eerste voorman en de technische motor van onze organisatie. ‘Ik begeleid het op- en afbouwen van onze grote projecten. Ook zorg ik voor de logistieke werkzaamheden en waarborg ik de kwaliteit van ons materiaal.

Dave van Geldorp | Eigenaar Tentsupply

Jouw persoonlijke adviseur en contactpersoon voor offertes en informatie. Binnen Tentsupply sta ik vanaf de eerste aanvraag tot en met de oplevering en afbouw van het project tot je beschikking. Ik beantwoord vragen en kan aanpassingen snel verwerken. Voor persoonlijk advies kom ik graag langs.

Joost van Duijn | Accountmanager