fbpx

Zo veelzijdig als wij zijn, zijn onze klanten ook. Wij richten ons op de zakelijke markt, in verschillende branches. Voor veel bedrijven zijn wij de vaste leverancier van tenten en vloeren. Bekijk wat klanten over ons zeggen.

Programma’s maken we al heel lang met een vast team. We streven er altijd naar de beste plekjes te creëren. We hopen iedereen iets moois te bieden en dat is ook met de opnames van de All you need is love kerstspecial. De aankleding is precies wat we in gedachte hadden.

Tim te Boekhorst | EndemolShine Nederland

Het afgelopen jaar hebben we ontzettend veel samengewerkt met Tentsupply. Ook op korte termijn wordt er altijd een goede oplossing gevonden. Als de truck van Tentsupply het terrein op rijdt, weet ik zeker dat het goed komt. Tentsupply staat voor kwaliteit, flexibiliteit en bescheidenheid.

Tom Siekman | No Nonsense

Dit jaar plaatste Tentsupply voor ons dorpse zomerfeest de grote tent van 1000 m². Het aantal door ons gehuurde m² aan diverse tenten gaat nu al richting de 2000 m²! Zoiets kan alleen maar groeien als afspraken nagekomen worden, de samenwerking prettig is en de prijs/kwaliteit verhouding goed is.

Nico Wempe | Stichting Dorpsfeest Spaarndam

De bedrijven waar je mee samenwerkt zijn een verlengstuk van je bedrijf. Een representatieve uitstraling is daarbij zeer belangrijk. Tentsupply maakt hierin echt het verschil. Een vriendelijk en meegaand team dat uitstekend werk levert in combinatie met perfecte service.

Henny Leeflang | Bubbels en Bites

Voor ons jaarlijkse bierfestival huren wij een tent van 15x30 meter en Pagodetenten bij Tentsupply. Afspraken worden goed vastgelegd, uitgevoerd en de tenten zien er altijd mooi en schoon uit. Zeer prettige samenwerking!

Joyce Kooijman | Jopen Bier

Voor ons bedrijfsevenement zijn wij op locatie tot een passend plan gekomen. De communicatie verliep soepel en de medewerkers zijn zeer servicegericht! Wij zullen zeker vaker van jullie diensten gebruik gaan maken.

Nienke Bokhorst | INTOS

Wat een super stretchtent stond er klaar toen de bruiloftsgasten aankwamen. Geheel volgens afspraak en een zeer mooie kwaliteit. Alle lof voor dit bedrijf dat echt alles in het werk zet om de gemaakte afspraken na te komen.

Anton Moons | Paviljoen t' Twiske

Wat een fantastisch gave stretchtent hebben wij gehuurd voor ons feest bij Tentsupply. De medewerkers zijn ontzettend behulpzaam en denken goed mee met praktische zaken.

Andrea van Kooten | Privéfeest

Fijn bedrijf bestaande uit flexibele medewerkers die met je meedenken. Zij leveren prachtige en professionele tenten en zijn vaste partner voor onze honkbalevenementen.

Ted Koehorst | Haarlem Series

Service zoals het hoort. 1 op 1 en afspraak is afspraak. Tentsupply doet het ''gewone'' ongewoon goed. Door het leveren van maatwerk zijn onze projecten meer dan geslaagd.

Jeffrey Lagerweij | Evenementen Marsmanplein

1 2