fbpx

Pagodetent

Met zijn hoge en sierlijke puntdak springt deze tentop elke locatie meteen in het oog. De pagodetent is een luxe aluminium tentconstructie.

Stretchtent

Over sfeer gesproken… De stretchtent, ook wel Flextent of bedoeïenentent genoemd is inmiddels onmisbaar op allerlei evenementen

Aluhal

Een stevige en solide tentconstructie die volledig naar grootte is aan te passen? Onze moderne aluhallen staan bekend om de gebogen nok en haar degelijke uitstraling.

Transparante tenten

Een unieke ervaring. Dat is een doorzichtige tent, waarbij je in de tent toch kunt genieten van de omgeving.

Tijdelijke bedrijfsruimte

Soms groeit je bedrijf sneller dan je bij kunt bouwen. Bovendien is nieuwbouw kostbaar en tijdrovend. Wij bouwen binnen een paar weken een (geïsoleerde) hal, zodat je de activiteiten kunt doorzetten.

Walkway

Onze Walkway tenten zijn werkelijk op iedere denkbare locatie te plaatsen in verschillende uitvoeringen. In lengtes variërend van 1 tot 150 strekkende meter wordt deze structuur veel ingezet als overdekte entree, verbinding, of droogloop tussen tenten en bestaande gebouwen.

Podiumoverkapping

Een podiumoverkapping voor een muziekevenement of presentatie? Wij bieden onze Alu-boogtenten aan op verhoogde podiumvloeren in verschillende afmetingen en uitvoeringen

Vloeren

Onverharde terreinen en hoogteverschillen vragen om een geschikte tentvloer. Zo sta je stevig (en veilig!) met beide voeten op de grond tijdens je presentatie of evenement.

Paviljoentent

Een representatieve ruimte voor een speciaal moment? Onze Paviljoententen kun je bijna geen tent meer noemen.