fbpx

Een tent die staat als een huis

Een stevige en solide tentconstructie die volledig naar grootte is aan te passen? Onze moderne Aluhallen staan bekend om de gebogen nok en haar degelijke uitstraling. De aluminium constructie zorgt voor een vrije overspanning. Van 3 tot maar liefst 20 meter breed. En omdat de Aluhal per 5m oneindig kan worden verlengd, is deze tent een flexibele oplossing voor het snel creëren van kleine en grote ruimtes. Op elke locatie. Bovendien laat deze tent zich makkelijk koppelen met andere Aluhallen of Pagodetenten. Met een waterdichte aansluiting. Uiteraard.

Verkrijgbare afmetingen: 3, 5, 6, 8, 10, 15 en 20 meter breed. Per 5 meter te verlengen.

Huren?

Meer informatie over het huren van een Aluhal? Vraag hier een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een voorstel op maat. Of bel nu 023-2052065

Bekijk de mogelijkheden!

Download specificatieblad Aluhal

aanvraag doen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Extra opties

Onze Aluhal wordt standaard geleverd met dichte, witte schuifzeilen of raamvensters. Maar kan ook worden gecombineerd met een tentvloer of harde kunststof wanden, luxe glaspanelen en dubbele deuren. Zo is er een Aluhal voor iedere sfeer en elk evenement.

Transparante Aluhal

Wij kunnen de Aluhal voorzien van doorzichtige dak-, zijkant- en gevelzeilen. Zo heeft de tent een unieke uitstraling. En gasten genieten volop van de omgeving buiten tent. Of het nu om zinderende zonnestralen of nachtelijk sterren gaat.

Snel een representatieve ruimte creëren met de Aluhal
Een Walkway van ruim 100 meter op de grootste luchthaven van Nederland? Een representatief ontvangst voor de opening van een nieuw bedrijfspand? Onze Aluhallen worden ingezet voor allerlei doelen. De mogelijkheden zijn eindeloos – en uit eigen voorraad leverbaar. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Bekijk hier onze referenties.

Sfeerproeven

Van corporate events tot een luxe vip-accommodatie voor een muziek- of sportevenement. Bekijk hier onze ruime Aluhallen-ervaring.