fbpx

De kroon op je evenement

Met zijn hoge en sierlijke puntdak springt deze tent op elke locatie meteen in het oog. De pagodetent is een luxe aluminium tentconstructie. Ze hebben een vrije overspanning. En kunnen gemakkelijk aan elkaar worden gekoppeld en gecombineerd met onze Aluhallen.  Ons montageteam zorgt altijd voor de juiste aansluiting tussen de tenten of met een bestaand pand.

Verkrijgbare afmetingen: 3 x 3, 4 x 4 en 5 x 5 meter.

Huren?

Wil je meer informatie over het huren van een Pagodetent? Vraag nu een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een voorstel op maat. Of bel nu 023-2052065

 

Bekijk de mogelijkheden!

Download specificatieblad Pagodetent

aanvraag doen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Extra opties

Combineer onze Pagodetenten met een stevige tentvloer die op elke locatie op hoogte kan worden afgesteld. Zo heb je tevens een veilige verankering. En een stevige ondergrond voor je gasten, vlak en droog. Daarnaast kunnen we de standaard zeilen zijwanden vervangen door luxe kunststof- en glazen wandpanelen en dubbele deuren.

Transparante Pagodetent

Wij kunnen de Pagodetent voorzien van doorzichtige dak- en of zijzeilen. Zo geef je de tent een unieke uitstraling en genieten gasten volop van de omgeving rondom de tent.

 

Inrichting in stijl

Wil je de Pagodetent verwarmen? Sierlijk afwerken met bijvoorbeeld een tapijtvloer, meubilair en verlichting? Samen met onze vaste partners verzorgen wij de aankleding in de stijl van het evenement. Zo creëer je pas echt sfeer!

Perfectie tot in het puntje

Een Pagodetent past altijd. Bijvoorbeeld als entree aan een andere tent of accommodatie. Of als blikvanger voor standhouders op een beurs. Van grote openbare evenementen tot een besloten tuinfeest, onze moderne tentconstructies dragen bij aan een vrolijke en verzorgde uitstraling van je evenement.

 

Sfeerproeven

We hebben al veel ervaring in het leveren van representatieve Pagodetenten in verschillende uitvoeringen en opstellingen. Bekijk hier een enkele aantal van onze projecten.