fbpx

De tent die luxe ademt

Een representatieve ruimte voor een speciaal moment? Belangrijke gasten op een beurs of evenement? Onze Paviljoententen kun je bijna geen tent meer noemen. Ze zijn rondom voorzien van vaste glazen of kunststof wandpanelen en hebben altijd luxe, dubbele deuren. Je gasten voelen zich welkom en veilig in deze solide constructie. Door de vele opties creëer je met een paviljoentent altijd een spraakmakend onderkomen voor bijzondere momenten.

Verkrijgbare afmetingen: 3, 5, 6, 8, 10, 15 en 20 meter breed. Per 5 meter te verlengen.

Huren?

Meer informatie over het huren van een Paviljoentent? Vraag hier een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een voorstel op maat. Of bel nu 023-2052065

aanvraag doen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Extra opties
Kies je voor een Paviljoentent, dan kies je voor klasse. Daarbij helpen we je graag met het creëren van de perfecte setting. Denk hierbij aan daglicht door het gebruik van glaspanelen en transparante daken, een goede klimaatbeheersing, een stijlvol interieur en de juiste verlichting.

In een mum van tijd opgezet
Een luxe accommodatie draagt bij aan de sfeer van ieder evenement. Onze paviljoententen worden onder andere ingezet voor VIP-ruimtes op evenementen, presentaties, culinaire evenementen en zakelijke bijeenkomsten. Wij garanderen een moderne en brandschone ruimte die indruk maakt op je gasten.

Sfeerproeven
Paviljoententen kunnen zowel kort als langer worden neergezet. Ongeacht het doel, het evenement, locatie of moment, met een paviljoentent creëer je een luxe sfeer. Kijk zelf maar.