fbpx

De boog boven ieder podium
Zoek je een podiumoverkapping voor een muziekevenement of presentatie? Wij bieden onze Alu-boogtenten aan op verhoogde podiumvloeren in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Ideaal voor een presentatie, prijsuitreiking of optreden op een podium. De podiumoverkapping biedt mogelijkheden tot het veilig plaatsen van licht en geluidsapparatuur. Daarnaast trekt de verhoogde overkapping de aandacht van de bezoekers. Een echte eyecatcher dus.

Verkrijgbare afmetingen: 3, 5, 6, 8, 10, 15 meter breed. Per 5 meter te verlengen.

Huren?
Meer informatie over het huren van een podium? Vraag hier een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een voorstel op maat. Of bel nu 023-2052065.

aanvraag doen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Witte of transparante podiumoverkapping huren
Onze overkappingen zijn standaard voorzien van witte, niet licht doorlatende (OPAK) dak- en zijzeilen. Deze zeilen laten geen zonlicht door en zijn daarom perfect voor een podium. Zo komt aangebrachte verlichting volledig tot z’n recht. Wil je juist een andere uitstraling met veel lichtinval of een doorkijk naar de achtergrond, dan leveren wij een transparante Podiumoverkapping. Het resultaat: een indrukwekkende Podiumtent met veel licht.

Opties

Wil je je podiumoverkapping helemaal compleet maken met aankleding en techniek? Wij brengen je graag in contact met onze partners die alle wensen werkelijkheid maken. Onze overkappingen lenen zich prima voor een tapijtvloer, het ophangen van licht en geluid of toebehoren zoals Wings of podiumtrappen.