fbpx

A touch of Africa
Over sfeer gesproken… De stretchtent, ook wel Flextent of bedoeïenentent genoemd, komt oorspronkelijk uit Afrika. Maar is inmiddels onmisbaar op allerlei evenementen. Deze sfeervolle overkappingen zijn opgebouwd uit flexibele doeken in verschillende kleuren en staan op grove kastanje houten palen. Stretchtenten kunnen worden opgebouwd in iedere sfeer. Doordat er geen vaste indeling van de masten nodig is, biedt deze overkapping heel veel mogelijkheden op iedere locatie.

Huren?

Meer informatie over het huren van een Stretchtent? Vraag hier een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een voorstel op maat. Of bel nu 023-2052065

 

Bekijk de mogelijkheden!

Download specificatieblad Stretchtenten

 

aanvraag doen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Extra opties
Een stretchtent is een echte sfeermaker. De speelse lijnen en diverse variaties bieden mogelijkheden voor het creëren van zowel een luxe als gezellige setting. Daarbij kun je kiezen uit sfeervolle verlichting, verschillende vloersystemen en meubilair in de stijl van het evenement.

Exclusieve eyecatcher
Met een stretchtent maak je echt indruk. Deze tenten lenen zich perfect voor culinaire evenementen, zakelijke events, bruiloften of een spraakmakend feest. Op elke locatie. Bovendien kun je een Stretchtent goed koppelen met een van onze tentvloeren.

Sfeerproeven

Verschillende kleuren. Verschillende opstellingen.  Altijd met een chique en exclusieve uitstraling. Bekijk hier de mogelijkheden.