fbpx

Stevig op de grond

Onverharde terreinen en hoogteverschillen vragen om een geschikte tentvloer. Zo sta je stevig (en veilig!) met beide voeten op de grond tijdens je presentatie of evenement. Wij kunnen op elk terrein en elke ondergrond een geschikte vloer leggen.

Tentvloeren huren?
Meer informatie over het huren van een tentvloer? Vraag hier een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een voorstel op maat. Of bel nu 023-2052065

aanvraag doen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Houten vlondervloeren
Als de ondergrond mooi egaal is, maar je wilt het gras beschermen of zorgen dat de bezoekers geen natte of koude voeten krijgen, is de houten vlondervloer de perfecte oplossing. Het is een sfeervolle combinatie met een Stretchtent of Aluhal; snel gelegd en vriendelijk geprijsd. Onze vlonderdelen hebben een afmeting van 2,5 x 0,5 of 5 x 0,5 meter. Ze worden direct op de ondergrond gelegd. Deze vloer wordt niet waterpas afgesteld op locatie, waardoor eventuele hoogteverschillen in de ondergrond zichtbaar blijven in de vlondervloer.

Systeemvloeren voor een stevige basis
Onze systeemvloeren worden veel gecombineerd met Aluhallen en Pagodetenten. Deze vloeren worden waterpas en 100% vlak gelegd geplaatst. Ongeacht de oneffenheden in het terrein. Systeemvloeren zijn prima geschikt om af te werken met een tapijtvloer of hardhouten terrastegels. Ons vloersysteem is rondom netjes afgewerkt en wordt altijd voorzien van anti-slip oploop-platen. Zodat je tent rolstoelvriendelijk en veilig in gebruik is. Een van de grote voordelen van een systeemvloer is dat deze vloer tevens bijdraagt aan de verankering van een tent, door het hoge eigen gewicht. Ideaal wanneer het niet mogelijk is om met grondpennen te werken.

Exclusieve steigerhouten cassettevloeren
Bovenop onze vlondervloeren en standaard systeemvloeren bieden wij unieke steigerhouten cassettevloeren voor meer exclusieve evenementen. In combinatie met onze Stretchtenten of Transparante Aluhal geeft deze vloer direct een luxe sfeer. De steigerhouten vloeren kunnen ook worden ingezet voor een terrasvloer of beursvloer.