fbpx

Sta binnen buiten!

Een unieke ervaring. Dat is een doorzichtige tent, waarbij je in de tent toch kunt genieten van de omgeving. Wij leveren transparante Aluhallen of Pagodetenten op elke locatie. We voorzien de tent dan rondom van transparante zeilen zijwanden of luxe glaspanelen met dubbele tentdeuren. Ook de daken en gevels zijn volledig doorzichtig. Dus je geniet volop van het uitzicht. Een transparante tent geeft een open, luxe en indrukwekkende uitstraling aan je evenement. Overdag zie je omgeving en ’s avonds de sterren!

Een transparante tent huren bij Tentsupply

Meer informatie over het huren van een transparante tent? Vraag hier een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een voorstel op maat. Of bel nu 023-2052065

aanvraag doen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Opties transparante tenten

Wij kunnen de tent voorzien van een airco installatie, zodat je ook bij zonnig weer optimaal gebruik kan maken van de tent. Verder bieden we allerlei mogelijkheden voor verlichting en de inrichting om je huurtent precies de juiste sfeer te geven.

Net even anders met een transparante Tent

Transparante tenten worden vaak gebruikt voor exclusieve gelegenheden op bijzondere locaties. Een bruiloft, zakelijk evenement of vip-accommodatie op een evenement. De omgeving staat centraal en de gasten genieten van 360 graden uitzicht.

Wat kan ik verwachten?

Transparante tenten in verschillende groottes en uitvoeringen. Bekijk hier de mogelijkheden en onze ervaringen.