fbpx

Geen weer, maar wel een deadline?
Wij bouwen doorwerkvoorzieningen voor de bouw en industrie. Tenten waarin je je werkzaamheden kunt voortzetten, ondanks de regen, kou of wind. Onze gebruikte tentzeilen zetten we ook in voor doorwerkvoorzieningen in de bouw en industrie. Snel opgezet, zodat je snel door kunt. Zo kun je onder alle weersomstandigheden doorwerken en haal je de gestelde deadline. En zo snel als het weer omslaat, zo snel halen wij de tent ook weer weg.
Onze doorwerktenten zijn te huur in 3, 5, 6, 8, 10 ,15 ,20 meter breed. Lengte per 5m te verlengen.

Huren?
Benieuwd naar de mogelijkheden en levertijden? Wij adviseren graag over een passende oplossing. Vraag een offerte of bel direct. 023-2052065

aanvraag doen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Meer productie? Meer verkoop- of opslagruimte?
Soms groeit je bedrijf sneller dan je bij kunt bouwen. Bovendien is nieuwbouw kostbaar en tijdrovend – en heb je soms maar tijdelijk extra ruimte nodig. Wij bouwen binnen een paar weken een (geïsoleerde) hal, zodat je de activiteiten kunt doorzetten. Voor deze ruimte heb je in sommige gevallen een tijdelijke vergunning nodig, die meestal snel wordt verleend. Wij kunnen je hierin bijstaan door het aanleveren van de benodigde technische gegevens en overzichtstekeningen.
Wij bieden opslagcapaciteit in de breedtematen: 3, 5, 6, 8, 10 ,15 ,20 meter. Lengte per 5m te verlengen. Maatwerk is altijd mogelijk!

Opties bij het huren van een tijdelijke bedrijfsruimte
Wij kunnen tenten voorzien van werkverlichting (LED) en klimaatbeheersing. Deze installaties worden door ons aangesloten én gemonteerd.

Opties bij langere termijn verhuur
Als de tent voor een langere periode gebruikt wordt, zoals voor opslag of als tijdelijke productieruimte, kunnen wij de tent voorzien van een aantal opties. Zowel de daken als de zijkanten kunnen volledig worden geïsoleerd. Daarnaast is het plaatsen van toegang en overheaddeuren en het aanbrengen van hemelwaterafvoer mogelijk.

Mogelijkheden
Bekijk onze ruime ervaring in het verhuren van semipermanente oplossingen en doorwerktenten voor de bouw en industrie.